Crystal Sands

St. Annaplein 24, Baarle-Nassau

5/ 5

In ons winkeltje helpen we je persoonlijk bij het samenstellen van zorgvuldig gekozen items in onze collectie. We schenken de lekkerste koffie met àltijd iets lekkers, de roze fluwelen stoelen nodigen uit om relaxed te gaan zitten en de Ibiza playlist op de achtergrond brengt onze huiselijke sfeer samen. Ben je op zoek naar net iets anders? Kom gezellig langs! Woon je niet in de buurt of ben je niet in de gelegenheid? Regelmatig staan wij op de tofste events en markten door het hele land. Ook is het middels een privébericht mogelijk, items te bestellen. Waarom wij niet online gaan? We houden het graag persoonlijk en klantgericht. Tot ziens bij Crystal Sands! Liefs Team Crystal Sands Lees verder

In ons winkeltje helpen we je persoonlijk bij het samenstellen van zorgvuldig gekozen items uit onze collectie. We schenken de lekkerste koffie met àltijd iets zoets, de roze fluwelen stoelen nodigen uit om relaxed te gaan zitten en de Ibiza playlist op de achtergrond brengt onze huiselijke sfeer samen.

Ben je op zoek naar net iets anders? Kom gezellig langs! Woon je niet in de buurt of ben je niet in de gelegenheid? Regelmatig staan wij op de tofste events en markten door het hele land. Daarnaast bestel je makkelijk en veilig jouw wishlist op www.crystalsands.nl.

Tot ziens bij Crystal Sands of op www.crystalsands.nl!

Liefs,
Team Crystal Sands

  • Accessoires, Cadeauartikelen, Damesmode, Schoenen
  • Daivor, Pinned by K, Devotion, Crystal Sands
  • Cash, Maestro
  • Baarle-centrum
  • Parkeerplaats Sint Janstraat