Reisburo van Raak

Stationsstraat 19, Baarle-Nassau

We zijn een kleinschalig familiebedrijf waar persoonlijk klantencontact en service hoog in het vaandel staan. Lees verder

Zoals je wellicht zult weten is ons reisbureau in Baarle Nassau gelegen op de grens van België en Nederland. Wij hebben een groot reisaanbod via de Belgische, Nederlandse en Duitse markt. We zijn een kleinschalig familiebedrijf waar persoonlijk klantencontact en service hoog in het vaandel staan. Vanwege onze wereldwijde ervaring, geven wij jou graag persoonlijk reisadvies. Doordat wij volledig zelfstandig zijn als reisbureau, hebben wij geen enkele verplichting naar bepaalde reisorganisaties waar je als klant de vruchten van plukt! Bijvoorbeeld liggen de voor- en najaarsvakanties in België anders dan in Nederland waardoor je niet de hoogseizoenprijzen hoeft te betalen en er meer mogelijkheden zijn!

Vraag geheel vrijblijvend een prijsvergelijking aan, zodat je ziet wat JOUW voordeel is!


Stationsstraat 19, 5111 CK Baarle-Nassau

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.