De Biergrens

Molenstraat 98, Baarle-Hertog

Een jarenlange ervaring in de drankenhandel gekoppeld aan een grote passie voor unieke, speciale bieren vormde ruim 15 jaar geleden de basis voor de start van onze zaak. U vindt ruim 600 deskundig uitgekozen bieren in ons ruime pand. Ons professioneel team volgt continu de nieuwigheden en tendensen op de biermarkt en wil deze kennis en passie graag met u delen. Een uitgebreid gamma sterke dranken vindt u bij ons steeds aan de scherpste prijzen. Bovendien bieden wij u een ruim assortiment van goede wijnen, champagnes, waters, frisdranken, fruitsappen en geschenkartikelen. Drankenhandel De Biergrens ligt in het bekende dorpje Baarle-Hertog. Wispelturige grensovergangen omarmen Nederlands grondgebied met 22 Belgische enclaves. Dit unieke fenomeen is ook te bekijken in onze winkel. Een gemarkeerde landsgrens doorkruist De Biergrens en biedt u de mogelijkheid grensoverschrijdend te winkelen onder 1 dak. Lees verder

Een jarenlange ervaring in de drankenhandel gekoppeld aan een grote passie voor unieke, speciale bieren vormde ruim 15 jaar geleden de basis voor de start van onze zaak. U vindt ruim 600 deskundig uitgekozen bieren in ons ruime pand. Ons professioneel team volgt continu de nieuwigheden en tendensen op de biermarkt en wil deze kennis en passie graag met u delen.

Een uitgebreid gamma sterke dranken vindt u bij ons steeds aan de scherpste prijzen. Bovendien bieden wij u een ruim assortiment van goede wijnen, champagnes, waters, frisdranken, fruitsappen en geschenkartikelen.

Drankenhandel De Biergrens ligt in het bekende dorpje Baarle-Hertog. Wispelturige grensovergangen omarmen Nederlands grondgebied met 22 Belgische enclaves.
Dit unieke fenomeen is ook te bekijken in onze winkel. Een gemarkeerde landsgrens doorkruist De Biergrens en biedt u de mogelijkheid grensoverschrijdend te winkelen onder 1 dak.

Molenstraat 98, 2387 Baarle-Hertog

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.