Pothuis living & lifestyle: een exclusieve winkel in Baarle-Nassau

POTHUIS, living- & lifestyle, ligt exact op de grens Weelde-Statie en Baarle-Nassau. Deze winkel biedt een breed assortiment aan met mooie producten voor jouw huis! Je kunt hier terecht voor tuinmeubelen, leuke accessoires, stoelen en tafels, verlichting, verwarmingen en zweefparasols.

Wauw, wat een bijzondere winkel! Eenmaal binnengelopen zijn we meteen onder de indruk. We worden vriendelijk ontvangen door het personeel waarna we een rondleiding krijgen door deze mooie zaak. De winkel is zeer stijlvol ingericht vol met exclusieve producten. Kaarsen, zijden bloemen en planten, bijzettafels, tapijten, deurzakjes, fotokaders en heel veel klokken zorgen ervoor dat deze winkel voor onder andere mooie accessoires zeker een bezoekje waard is. 


De meubels die in deze zaak staan worden geleverd door hun huis leveranciers Nix Design, PTMD en Vincent sheppard. Daarnaast kunnen zij vele andere merken leveren op bestelling. 

Ook voor verlichting ben je hier aan het juiste adres! Bijna de volledige collectie van Bellino Lightning is in deze winkel terug te vinden. Denk hierbij aan kruiklampen, vloerlampen, tafellampen, maar ook industriële verlichting. En het mooie is ... je kunt vele verlichting direct meenemen of het heeft een zeer korte leveringstermijn!

Naast het brede assortiment voor binnenhuis kun je ook voor jouw tuin terecht bij Pothuis. Zij zijn namelijk specialist in stijlvolle terrasverwarming én verlichting. Daarnaast importeren zij zelf Italiaanse houtstokparasols voor de Benelux en Frankrijk. Zij hebben 1 topmerk zweefparasols waarin je de keuze hebt uit verschillende modellen en combinaties. Een kwaliteit die je bijna nergens anders kunt vinden! 


Wil je genieten van het mooie interieur en de fijne stoelen van Pothuis? Ga dan ook eens langs bij de naastgelegen zaak Het Spoorhuis. Het pothuis is namelijk de leverancier van de inrichting van het Spoorhuis. Je kunt hier terecht voor een heerlijke kopje koffie, een lekkere lunch en nog veel meer. 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje bij Pothuis Living & Lifestyle. Een prachtige ontdekking in Baarle-Nassau!