Volksfeest vanwege opening randweg

Op zaterdag 7 september van 13.00 tot 18.00 uur organiseren de gemeenten Baarle-Hertog, Baarle-Nassau en Cultureel Centrum Baarle een volksfeest om de opening van de randweg te vieren. De randweg zal dan afgesloten zijn tussen de rotondes van de Alphenseweg en Nijhoven om ook activiteiten op de weg mogelijk te maken. Lees verder

Op zaterdag 7 september van 13.00 tot 18.00 uur organiseren de gemeenten Baarle-Hertog, Baarle-Nassau en Cultureel Centrum Baarle een volksfeest om de opening van de randweg te vieren. De randweg zal dan afgesloten zijn tussen de rotondes van de Alphenseweg en Nijhoven om ook activiteiten op de weg mogelijk te maken.

Ter  hoogte van de personeelsparking van Drukkerij Em. de Jong staat een tent waar je kunt genieten van een drankje en een hapje. Op de randweg maken we met elke geïnteresseerde clubs een mooie programmering. Het is een uniek gebeuren om samen de randweg te kunnen inwandelen en deel uit te maken van dit volksfeest, bedoeld voor iedere Baarlenaar.

Wil je meedoen met het grootse drumspektakel, samen met Cesar Zuiderwijk (Golden Earring)?  Aanmelden hiervoor is nog mogelijk t/m woensdag  4 september.

Je kunt je aanmelden via wim.vervoort@ccbaarle.org of paul.van.haeren@ccbaarle.org
Of bel met het Cultureel Centrum Baarle: +31 (0)13-5078233 (NL) of +32 (0)14 699326 (B) Uiteraard kun je hier ook terecht voor meer informatie en vragen. (Cultureel Centrum Baarle is vanwege vakantie gesloten van 27-07 t/m 18-08).

(foto's: provincie Noord-Brabant)


Visweg , 5111 HJ Baarle-Nassau