Matinee: Misty House Big Band

PlusEtage

De Misty House Big Band is begin jaren negentig opgericht vanuit de Muzerije, huis voor de amateurkunst in 's-Hertogenbosch. Tegenwoordig heeft de groep het Artuarium als thuisbasis. De band bestaat momenteel uit achttien blazers, een zanger en een ritme-sectie bestaande uit drummer, percussionist, een bassist, een gitarist en een toetseniste. Lees verder

PlusEtage
Zaal open: 13.30 uur, aanvang 14.00 uur
Entree: gratis
Reserveren kan via : +31(0)13 507 76 52 of info@plusetage.nl. Je krijgt een bevestiging.

De Misty House Big Band is begin jaren negentig opgericht vanuit de Muzerije, huis voor de amateurkunst in 's-Hertogenbosch. Tegenwoordig heeft de groep het Artuarium als thuisbasis. De band bestaat momenteel uit achttien blazers, een zanger en een ritme-sectie bestaande uit drummer, percussionist, een bassist, een gitarist en een toetseniste.

Met de komst van Edward Capel als dirigent, eind jaren negentig, is de band een geheel eigen, en vooral eigenzinnige koers ingeslagen. Het repertoire variƫert inmiddels van jazz tot ska, van funk tot latin. Wat vooral opvalt bij optredens is het plezier, enthousiasme en de energie, die de Misty House Big Band uitstraalt!

Meer info: www.plusetage.nl

Pastoor de Katerstraat 5-7, 5111 CM Baarle-Nassau