Dinsdagmarkt

Parkeerplaats Sint Annaplein

Elke dinsdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt St. Annaplein van Baarle. Het aanbod is divers en verdeeld over het St. Annaplein van Baarle. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Kortom, de keuze is reuze! De wekelijks terugkerende dinsdagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 12:00 uur. Je kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. De St. Annaplein markt in Baarle is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 9:00 terecht. Hierdoor kunt u ’s middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten! Lees verder

Elke dinsdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt St. Annaplein van Baarle. Het aanbod is divers en verdeeld over het St. Annaplein van Baarle. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. De wekelijks terugkerende dinsdagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 12:00 uur. Je kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen.
De St. Annaplein markt in Baarle is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 9:00 terecht. Hierdoor kunt u ’s middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Sint Annaplein, 5111 CA Baarle-nassau

Alle data