Concert: City Maps

PlusEtage

In het project City Maps maken de leden een tocht door een imaginaire stad langs plekken als Grand Boulevard, Underground, De Kathedraal en Dance Hall. Lees verder

In het project City Maps maken de leden een tocht door een imaginaire stad langs plekken als Grand Boulevard, Underground, De Kathedraal en Dance Hall. De musici staan op een podium met verkeersborden, op de grond ligt een zebrapad, het publiek kan de muzikale route volgen op een plattegrond in de hand en ziet op twee schermen aan weerszijden van de band speciaal gemaakte filmbeelden van de stad.

De invloeden lopen sterk uiteen: van moderne dans tot gregoriaans, en van swingjazz tot hedendaags gecomponeerde muziek. Al deze wortels komen samen in een compositorische reis en een gedeelde benadering van intense improvisatie. Het resultaat is een geluid van schurende schoonheid, waarin oude en progressieve ziektekiemen op natuurlijke wijze samensmelten, zoals in de steden om ons heen.

Steven Kamperman - klarinetten, slagwerk, composities, Bart Maris - trompet, Jorrit Westerhof – gitaar, Dion Nijland – contrabas, Henrietta Müller - film & VJ

Zaal open 20.00, aanvang 20.30
Entree 12 euro, onder 25 jaar 6 euro
Beperkt aantal plaatsen. Reserveer tijdig: info@plusetage.nl

Covid Safe Ticket scannen.
De beide gemeentes (Baarle-Hertog en Baarle-Nassau) hebben beslist dat we voor bepaalde activiteiten Covid Safe Ticket moeten scannen.
De scanning is verplicht bij lezingen, concerten, film, theater… Voorstellingen in de brede zin van het woord.

Pastoor de Katerstraat 5-7, 5111 CM Baarle-Nassau